2013/02/13

It´s a kind of magic

Datorsnillet har idag lyckats trolla bort en rad ovanför bilden på internetet som är väldigt bra att ha. Där e-posten ligger bland annat.

Fråga inte hur det gick till för många gånger vet inte snillen hur saker händer utan de bara blir som de blir helt plötsligt. Poff och sedan är den borta. It´s a kind of magic.

Först fick datorsnillet lite panik, för sådär kan det ju inte vara, men sedan lugnade hon ner sig och började tänka lite.

En lite lätt doft av brända sågspån började sprida sig samtidigt som en liten vit rökpelare sipprade ut från öronen. Hur var det nu igen den eviga supporten hade sagt. Nej, inget svar dök upp.

Men snillet är ju inte snille för inget. Högerklicka brukar lösa mycket tänkte hon medan hon började fingra på musen. Klick, klick.

Ner föll ett fällt och se på den, där var alla. Nu var det bara att lista ut vilken det gällde. Snillet markerade en rad och memorerade namnet för att kunna byta om det behövdes.

Poff, och raden var tillbaka. It´s a kind of magic. Snillet kände sig mycket nöjd med sin bedrift. Mest var det nog att ha klarat det själv utan förmanade ord från supporten: Lyssnar du aldrig på vad jag berättar?

Jo men se, det skulle mycket väl kunna vara att snillet hade lyssnat eller så råkade hon bara ha otrolig tur.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails