2013/02/20

Jag vill förpassa honom till träsket nere i skogen och jag hoppas jag lyckas

Då har Mr Kräk lyckats nästla sig in i det Nettuanska hemmet.

Jag hade hoppats att han är lite som vampyrer som måste ha en inbjudan först men så var inte fallet denna gången heller.

Molly har haft ont i huvudet sedan i måndags och varit lite småhängig men hon har varit väg på fritids, så glada de kommer att bli nu. Men idag när hon kom hem var hon så blev om nosen med en temp som närmade sig 39 grader.

Middag ville hon inte ha när vi åt. Och det var då han kom. Vidriga, jäkla åkomma som bara dyker på.

Problemet är ju nu att vi vet att vi kommer att avverka denna helg med honom på besök. Vi vet bara inte vilken av oss som kommer att drabbas först. Blä och örk.

Kära maken hade tagit ledigt torsdag och fredag för att de skulle få lite lov. Han hade bokat bowlingbana i morgon men det blir inget med det. På fredag är Molly bjuden på monsterkalas men det lär nog inte bli något med det heller. Och på lördag ska hon på liten snabbkurs i att dekorera cupecake men det återstår att se.

Usch, lider verkligen med barnen när de är sjuka. När hon ligger och kippar efter andan när hon kräks och man inte kan göra något för att underlätta. Måtte det gå över snabbt.

Jag vill förpassa honom till träsket nere i skogen och jag hoppas jag lyckas.

Följ mitt finger och gå tills marken blir mjuk. Men ingen fara, det är bara att fortsätta att gå. Det är precis som det ska vara. Mohahaha.

Försvinn från vårt hur.

2 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Urk! Jag önskar Kräket till samma träsk. Om vi hjälps åt att önska honom dit kanske deporteringen lyckas.

Nettan sa...

Det hjälpte :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails