2012/06/22

Hur firar ni er midsommar?

Då var det äntligen dags.

134

Så jag längtar efter denna anrättning. Det är så det vattnas i munnen på mig bara av att se bilden. Och i år blir det premiär för i år.

129

Och kanske blir det att frugan tar sig en liten sådan här också. Just nu ångrar jag mig lite att jag ändå inte har inhandlat någon alkohol som är lite mer smak på. Läckö var otroligt god till sillen men se den är slut efter två midsomrar. Vet inte om jag vill ha en ren en, även om det är rysk vodka.

008

Och sedan en skål med dessa läckerheter och lite gräddmjölk. Sen kan det nog inte bli bättre. Kanske då att vi i år kommer att fira midsommar med helt andra än vi brukar. Så från förra årets mysiga midsommar där vi var helt själva till årets midsommarfirande med närmare 30 vuxna plus barn blir en liten kontrast. Men först ska det sättas de obligatoriska blommorna i tjejernas hår innan vi håller tummarna att inte vädergudarna bestämmer sig för att regna på oss innan vi beger oss till hembygdsparken. Där blir det stångklädning och sedan dans. Sådär lite lagom, denna svenskaste av svenska högtider.

Så jag passar på att önska min lilla tappra skara som ändå följer mig en riktigt trevlig midsommar. Var försiktig med alkoholen och ta det lugn i trafiken. Sedan är det bara att njuta.

Hur firar ni er midsommar?

1 kommentar:

katarina sa...

Önskar er alla detsamma :D dock står jag över alkoholen denne gången o är chaffis till familjen ist .. går precis lika bra för min del :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails