2012/06/23

Från en lantlolitas perspektiv

Reklamen visar följande. Lena sexiga ben som rakas i en lätt duschdimma sittandes i en lite sådär utmanande ställning. Hyveln glider fram på benet likt en kniv i varmt smör. Med smekningar längst hela benet ler kvinnan ett nöjt leende.

Av någon anledning kan jag bara se en kvinna med benet uppställt på toastolen med en rakhyvel i handen. Benet täckt med ett vitt lödder som luktar lite starkt. Hon svär lite och framförallt när ett nytt litet skärsår öppnar sig och en ny liten papperslapp gör dem andra fem små lapparna sällskap på benet efterhand som löddret rakas bort. Hon grimaserar när den mjukgörande lotionen smörjs på. Sår och lotion eller andra produkter, vad det än må vara, hör inte riktigt ihop. Men som dom säger, ska man vara fin får man lida pin. Sensuellt? Bedöm själva.

Men vad vet jag, jag som inte ens har börjat raka mina ben ännu. Jag har liksom inte tyckt att det varit lönt med mina fjun även om det nu kommit ett och annat riktigt hår också. Det får vara kvar. Dock är jag fortfarande lika älskvärd och jag lovar att jag inte är någon karlhatande bitterfitta som bordar skepp i gummibåtar. Men jag kan tänka mig att det mycket väl hade kunnat se ut så. För finns det någon som ser så fräsch ut när man håller på att fixa? Från en lantlolitas perspektiv har jag svårt att tror det i alla fall. Men jag kan ju mycket väl ha fel. Eller?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails