2012/06/21

Garanterat äkta svenskt

Jag har helt klart varit med om en häftig upplevelse idag. En upplevelse som jag med 100 % har trott skulle vara en omöjlighet här men idag har jag blivit motbevisad. Och som jag sa så var det häftigt.

001

I mitt lilla land på 1 x 1 meter, pallkragen som jag själv skulle bygga men som kära maken snällt gick ut och gjorde i bara förskräckelsen över att jag skulle hantera farliga verktyg och maskiner, ser det idag ut såhär.

005

Och jag kunde helt enkelt inte hålla fingrarna i styr fast jag främst köpte dem för att tjejerna skulle kunna gå och plocka lite.

007

Jag skulle liksom bara känna och klämma litegrann på den men jag råkade visst dra för hårt. Ops.

009

Och det var bland det godaste jag stoppat i munnen. En nyplockad, solvarm gubbe från eget land (pallkrage). Åh, herregud prisa min odlingsförmåga.

Garanterat äkta svenskt till skillnad från på andra ställen. Dock har jag inte de mängder som kan behövas med mina fyra plantor och inte har jag rätt lådor heller men mer äkta än såhär är svårt att få.

2 kommentarer:

Marie-Louise sa...

så gott :) jag funderade på jordgubbsplantor på balkongen i år, men jag glömde köpa... Kanske inte försent än. Trevlig midsommar :) Kram

Nettan sa...

Jag tror det finns olika sorter som mognar olika tider så jag tror det finns en chans att fortfarande få tag på.
Önskar glad midsommar till dig också. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails