2012/06/19

Det är så mycket kärlek i luften idag

Det är så mycket kärlek i luften idag. Det ångar och vibrerar och hjärtat mår så bra.

rosor

Jag har både födelsedag och jag och kära maken har bröllopsdag idag. Jag är inte mycket för att köpa presenter till varandra men när jag kom hem efter en heldag på stan med syster så stod ett fång med rosor på bordet. Dessa har fått mig att må så bra och den där bubblande känslan i mig har bara blivit starkare och starkare under kvällen. Jag kunde inte fått något annat av kära maken som jag hade blivit gladare över tror jag. Rosorna och kortet, mitt hjärta smälter.

019

Tjejerna har dessutom gjort tårta till mig och de hade redan bestämt att det skulle vara ett hjärta på den. Och plötsligt smälter mitt hjärta lite till.

028

Som pricken över allt hade de dessutom handlat presenter till mig. Både tjejerna och systerdöttrarna hade själva valt ut presenter på Tiger när vi var i stan. Jag fick strikta order om att inte följa med in när de följde med syster in. Jag kan väl säga att de var mycket stolta ikväll när jag fick öppna dem och jag kan väl säga att jag var mycket imponerad över vad de valt. Men jag anar ett tema.

Jag har haft en så bra dag idag.

Rött hjärta

3 kommentarer:

Johanna sa...

Härliga bilder

Västgötskan sa...

Vilken underbar dag!
Grattis! :-)

Nettan sa...

Tack :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails