2012/06/15

En liten kurs i hur man blir gravid

Mitt otroliga sug efter sushi igår fick tydligen mina vänner att fundera. Gravid?

En liten kurs i hur man blir gravid.
För det första måste man ha sex var tredje dag och under perioden då tempen går upp lite är det bara att bonka på i en si sådär tre-fyra dagar. När inte detta fungerar så är det farbror doktorn som får göra sitt, dock inte bokstavligt. Och vad jag vet så har vi inte uppsökt farbror doktorn för babymaking.

Dock vidhåller tidningar och böcker att det bara är till att ha sex och sedan är man gravid. Blow your load darling. Då kan vi ligga risigt till eftersom vi faktiskt är gifta och gör sådan där härliga saker som gifta får göra. Det visade ju sig faktiskt att det på något vis kunde bli så då när minstingen kom. Hon bara var där.

Men det ska inte bli fler barn gjorda här. Nu har vi bara den där andra trevliga biten som vi kan syssla med utan att tänka på att vi måste spara oss till var tredje dag. Så jag kan nu säga ord som jag aldrig trodde jag skulle säga. Jag hoppas verkligen inte att mina vänners fråga är sann för jag vill verkligen inte ha fler barn. Vi har lyckats med det omöjliga känns det som och det har vi gjort två gånger och det räcker utmärkt med det. Så enkelt är det.

Så jag var helt enkelt bara helt vanligt sugen på lite sushi eftersom det var längesedan jag åt det. De där rullarna, mm säger jag bara.

010

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Hehe! En lektion är aldrig fel. :-D
Inte sushi heller! Mums!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails