2012/06/08

Bikini V. underkläder

Strandlivet börjar snart. Åh, så jag längtar (hör ironin som bara dryper). Det innebär lättklätt och lättklätt är som gjort för en välsvarvad kropp.

Med en färgglad nederdel och en enfärgad topp är det alltså snart dags. Lite generat kommer jag att dra av mig kläderna och jag kommer att försöka smyga mig ner till vattnet. Lite sådär obekvämt men på stranden får man ju gå sådär.

Hemma ringer det på dörren. Jag har precis lika mycket kläder på mig som på stranden. De kanske dock inte kan jämföras med den färgglada bikinin för den mjuka trosan, troligtvis köpt på ett billigt varuhus i den halländska skogen, känns inte alls så fräsch som den. Det kan även hända att landningsbanan under den mörka tiden på året har växt på sig och brett ut sig. Så den där släta ytan utanför bikinikanten är faktiskt inte naturligt sådan. Helt ärligt, detta växer utan ljus i stillhet som något sjögräs i Marianergraven helt anpassat efter förhållanden. Det kan även vara så att denna lilla matta i lugn och ro kan ge små smekningar av njutning på låret utan att det räknas som otrohet. På överdelen finns en ganska snygg sak. Den sitter bra runt om men av någon anledning har de mjuka kuddarna i den på något vis pyst ihop och innehållet har förflyttat sig några våningar ner. På bara några månader? De välfyllda kuporna glipar nu med lite luft här och var och det har konstaterats att så är det bara. Snabbt hämtas det plagg att dra över för man vill verkligen skona den som står på andra sidan. Är det kompisar till barnen vill man inte ge dem men för livet.

Att samma kompisar ser mig i bikini på stranden bryr jag mig inte ett dugg om. Eller om samma kompisar ser min graciösa istigning i polen, där jag på skakiga ben klättrar två steg upp för tre är för högt och med ännu darrigare ben sakta gränslar stegen innan jag får med mig det andra benet, gör mig inget. Ok, kanske lite men det har nog inte så mycket med bikinin att göra. Men bevare mig väl om de skulle se mig i underkläder. Men det kan nog vara så att det är lite mycket på det stället som inte ska vara det och lite lite på det stället som inte ska vara det. På något spegelvänt vis.

Men visst känns det väldigt logiskt att ena gången ska det skylas medan det andra gången är ok? Jo verkligen.     

3 kommentarer:

katarina sa...

*skrattar hjärtligt och igenkännande*
har lagt ner bikini.. använder numera en dress från aerobics ( nä inte min . fick en avlagd *hmpf* jag på aerobics.. )som har samma form som en brottar dräkt..

madelein - mamma till sex sa...

Ja Det är lustigt det där :-)

Nettan sa...

Katarina: Jag måste säga att jag är lite nyfiken på hur en baddräkt ser ut som påminner om en brottardräkt. Jag ser bara en mankini med lite mer tyg nertill och jag vet inte om jag tycker att det kännsmer än bikini ;-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails