2013/06/15

Jag svettas som en gris och låter som värsta porrstjärnan

Det är helt sjukt vad lite kläder kan göra mycket. Jag har väl i hela mitt liv försökt att dölja mig själv i stora kläder. Det har i och för sig blivit bättre de senaste åren men långt ifrån vad som har hänt under det senaste året.

Träningskläder har alltid varit en stor t-shirt och ett par tights eller något liknande. Bylsigt som inte visar några volanger alls. Men se det har ändrats en hel del. Jag har faktiskt inte använt någon bylsig tröja under hela tiden. Inte ens när jag var som störst. Men då valde jag svarta kläder, från topp till tå. Jag trivdes väl inte helt med kläderna som smet åt min bulliga kroppen men jag härdade ut.

Nu plötsligt är det roligt att handla träningskläder. De får gärna vara i färg och jag känner mig ganska bekväm med de visade volangerna. När vi var i Ullared för några veckor sedan köpte jag mig ett par riktiga löpartights, som fungerar utmärk att bara träna i, och en härligt orange tröja. Nu vill jag helst ha de på mig när jag drar på gymmet men jag hinner ofta inte tvätta dem mellan varven.

Jag vet inte vad det är som gör att jag gillar att känna mig lite extra fin på gymmet. Jag svettas som en gris och låter som värsta porrstjärnan emellanåt men jag vill ha de där kläderna som jag tycker är fina. Jäkla konstig man är.

2013-01-27 09.46.05 2013-06-15 -20,8kg

Första bilden ca –11 kg. Andra bilden idag, –20,8 kg. Jag är så glad att jag har börjat att ta bilder på mig själv med jämna mellanrum då det liksom är svart på vitt att det händer saker. Just nu har jag nästan vant mig vid hur jag ser ut så jag känner mig väldigt stor. Men det är bara att titta och se att jag inte alls är så stor som jag var tidigare i alla fall.

Lite stolt över min nya outfit är jag allt. Känner mig helt ok om jag ska vara ärlig.

 

1 kommentar:

Maggan Andersson sa...

Gillar outfitten. Och FAN va grym du är! Titta på dina före- och efterbilder och va STOLT!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails