2013/06/11

Ja, nu är det precis som det ska då. Jag lämnar recensionen till jul om ni har tur

Nu är det minsann dags igen. Nu när all studielitteratur är förpassad till bokhyllan och jag inte tänker läsa en rad till om lageromsättningshastighet eller ledartyper på väldigt länge så är det njutningsläsning som gäller.

Nu är jag dock inte så värst bra på detta med att njutningsläsa. Det kan bero på att när jag läst ut boken har det gått så lång tid att jag börjar fundera på vad som hände i början. Hur började historien liksom.

hungerspelen

I början på året, eller när det nu var, lånade jag Hungerspelen. Jag insåg ganska snabbt att det kunde bli en dyr historia med tanke på att det bara var möjligt till två omlån. Så jag köpte den på bokrean istället, när jag redan hade lånat om den en gång och kommit hela 150 sidor in.

Nu jäkla skulle det bli läsa av. Nu hade jag ju ingen piska över mig att den skulle tillbaka. Ja sedan kom lite praktik, examensarbete och sex böcker om ruttplanering och dylikt i vägen.

Igår kände jag mig sådär avslappnad från skolan som man kan bli och nu var det minsann dags att ge sig på det skönlitterära igen. Tio sidor senare och med en liten förskräckt uppvaknande när boken i überfart närmade sig mitt ansikte, den är tung den där rackaren, släckte jag och somnade.

Ja, nu är det precis som det ska då. Jag lämnar recensionen till jul om ni har tur.

1 kommentar:

Emelie sa...

Åååh! Hungerspelen-trilogin är lätt med på min topp 5 lista av favoritböcker! Dock läste jag den på engelska så vet inte hur den är på svenska...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails