2013/06/26

Jag är så stolt över mig själv

Jag höll tummarna när jag körde ner till gymmet idag att jag skulle vara ganska ensam. Jag hade nämligen bestämt att prova ett helt nytt tillvägagångsätt även om övningarna nästan är samma. Inte för att jag vet om det är övningar som går tillsammans eller varför jag ville prova men det kändes som en bra ide bara. Och mina idéer brukar ju faktiskt vara bra.

Såhär såg träningen ut och är det någon som vet lite om något så förklara gärna för mig varför det är bra att göra som jag gjorde (om det nu är det vill säga).

20 minuter intervall på löpbandet
1 minut löpning på 8,4, 30 sekunder prom på 6,6.
Cirkelträning (tror jag det heter)
10 st bröst, 50 kg
20 st kettle swing, 12 kg
10 st triceps curl, 25 kg
10 st squat, 25 kg
Körde det i den ordningen x 5
Core
5x10 vagg med boll mellan benen
5x10 lyft med boll mellan benen
3x25 sek planka med boll
3x8 magcrunch, rak+sned+sned (rep 8 på varje)
5 min crosstrainer på motstånd 13, ca 165 watt

Just nu känns det rejält i skinkorna och benen eftersom även core-övningarna med bollen mellan benen tränar benen. Dessa övningar är ungefär de jag gör varje gång, förutom att jag brukar börja med 5x3 min cross med kettle swing 5x20 mellan. Jag vet att riktiga gymfantaster skulle skrika rakt ut eftersom jag kör hyfsad hård kondition i början vilket man inte ska, om det inte känns bra som de säger. Kan väl säga att det känns utmärkt att börja mina pass med lite intervall av olika slag.

Så nu måste jag våga göra lite andra övningar också. Fast jag har precis vågat mig på tricepscurlen, eget namn på det för sådant kan jag inte många namn på.

Så jag kämpar på. Har nu lyckats med att nå –21,5 kg and still counting. Jag är stolt över mig själv. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Du SKA vara galet stolt över dig själv!! :)

/Jessica

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails