2013/05/06

Öppet brev till någon som bryr sig

“Kära doktor Skräddarlund

Jag är en tjej, kvinna, lady, kärring på minus 40. Jag anser mig vara i en bra ålder för det mesta. Inte gammal eller så men heller ingen liten flicksnärta längre. Nu till mitt problem.

Jag har problem med volangerna och jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att det ska bli bra. Volangerna börjar faktiskt bli mycket mindre med det stora problemet återstår ändå.

Jag har tidigare haft två stora volanger men nu är det bara en stor kvar. Denna stora volang passar således inte in tillsammans med den andra men jag kan inte få den att bli mindre, hur mycket jag än försöker med tråcklandet. Denna stora volang börjar nu anta formen av ett uppumpat bildäck istället eftersom den inte minskar som de andra volangerna gör. Det har till och med gått så långt att det har blivit insjunket ovanför vilket förstärker plufsigheten i bilringen.

Så snälla doktor Skräddarlund, hur ska jag göra för att bli av med min bilring som sitter ovanför midjan men under brösten.

Mvh En kvinna i sina bästa år som kämpar för att bli mindre”

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra för att just den bilringen ska bli mindre. Jag är alldeles insjunken ovanför och magen under midjan har blivit mycket mindre men just här ser det hur knasigt ut som helst.

Så vet du något hur plufsiga delar på magar kan bli mindre så tala gärna om för mig. Vill liksom har en jämnstor mage i alla fall. Fasen, man är aldrig nöjd.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails