2013/05/12

En enkel fråga…

Nu trampar jag säkert en mängd på tårna men det måste sägas.

En enkel fråga:

Är det ok att ta med sig barnen på gymmet och göra det till ett helgnöje för hela familjen?

Jag vill inte ha några barn på gymmet när jag är där. Jag vill i lugn och ro göra det jag ska till ljudet av den pumpande musiken jag valt. Jag vill inte ha en massa kallprat mitt i mitt pass utan jag vill vara i min egen lilla koncentrerade värld.

Jag har konstant pratandes barn här hemma så jag vill inte ha det på gymmet. Jag vill inte att barn ska ta upp de apparater jag ska ha så att jag måste fråga om jag kan ta dem.

Jag anser inte att barnen har där att göra. Är det barn som sitter i sin egen lilla värld i ett hörn men sitt spel i famnen kan jag kanske säga ok. Men när det är barn som springer rundor och pratar och använder maskiner så säger jag nej. Jag tycker det är lite konstigt att som förälder inte ha så mycket vett att man förstår det. När dessutom båda föräldrarna är med. Då får man kanske tänka efter och dela på passet.

Jag är kanske gnällig och egoistisk nu men detta är faktiskt min tid som jag dessutom betalar för. Hade jag fått välja hade jag valt att vara helt själv men det går ju inte. Men jag skulle vara tacksam om föräldrar kan tänka lite längre och inse att kanske inte alla uppskattar deras små änglar till telningar är med i vissa sammanhang. Detta är definitivt en av detta tillfällen.

Gymmet ska vara barnfritt. Punkt…

2013-05-04 10.46.49

3 kommentarer:

katarina sa...

instämmer helt med dig

Maggan Andersson sa...

Håller med dig!!

Nettan sa...

Skönt att jag inte är själv att tycka det :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails