2013/05/07

Google is da shit. Ibland i alla fall. Kanske inte idag dock

Google is da shit. Ibland i alla fall. Kanske inte idag dock.

En sökning som gick lite snett. Påminnelse till mig själv. Ibland är det kanske så att sökningen måste vara lite mer direkt om man säger så. Annars kan det få oanade konsekvenser.

Sökning på sterilisering i Metropolen gav mig nio stycken veterinärer som utför detta. Visst att jag kan känna mig djurisk ibland eller kanske ofta om man lyssnar på kära maken men jag hoppar nog gärna veterinärbesök.

Jag ville ju liksom bara ha lite information om mänsklig snipp, snipp, no more kids. Bara en liten notis om hur man går till väga.

Jag känner väl bara att jag inte vill stoppa i mig fler hormoner och ser detta som ett bra, slutligt alternativ. Jag har liksom tagit hormoner vad jag ska i mina dagar tycker jag. Först för att skydda och sedan för att kämpa för att få barn och nu plötsligt för att skydda igen. Och jag kan tänka mig det ultimata skyddet.

Dessutom börjar jag bli gammal. Och börjar man bli gammal kan det hända att man får mörka hår på tuttarna och på hakan av lite extra hormoner. Det är i alla fall vad jag har hört. Och vem vill riskera det liksom.

Så jag får väl söka vidare eller så kanske det bara är så enkelt som att ringa till vårdcentralen för att få guidning. Kanske är det bara så enkelt i vår cybervärld att det enklaste alternativet är det som glöms bort för att det helt enkelt bara är så omodernt. Så kan det säkert vara.

2 kommentarer:

Tant Skarp sa...

Tant Skarp svarar på alla frågor du kan tänkas ha :-)

Nettan sa...

Hihi, de kommer snart :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails