2013/05/02

Idioter finns det gott om

Mycket har man sett under tiden jag har varit bilburen. Jag har sett vansinnesomkörningar, bilister som tvärnitar framför en lastbil och andra konstiga saker. Men dagens syn var nog en av de konstigaste och idiotiska.

På väg hem idag stötte jag på en bil som stod lite vid sidan. Denna bil stod ca 100 meter efter en korsning och på den smala biten av 2-1-väg. Det var lite bredare än det smalaste eftersom det var lite streckat mot mitträcket. Sedan insåg jag att bilen inte stod still.

Bilfan backade, halvvägs ut i vägbanan på en 100-väg. Jag är glad att jag inte hade någon bil när mig bakom eftersom jag fick bromsa in ganska kraftigt och jag hade inte mycket till godo när jag svischade om den. Det var tur att jag inte körde lastbil för då hade det smällt ganska bra.

Jag är ingen person som brukar använda tutat så frekvent men det gjorde jag idag. Sen ser jag i backspegel hur bilen backar mot korset samtidigt som där kommer en annan bil som också skulle svänga in där. Denna bil fick väja eftersom den backande bilen svängde in rakt framför den.

Men hur i helvetet tänker man där. Backa mot trafiken på en 100-väg ett smalt parti. Det är dessa bilister som orsakar andra skada i trafiken och de verkar inte ens inse det. Herregud, idioter finns det gott om.  

arg kärring

1 kommentar:

Maya sa...

Ja du varje dag på väg till jobbet så ser vi idioter som är ute på vägarna... skiter i om de krockar... så länge de inte skadar någon annan men så är det ju oftast inte :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails