2013/07/21

“Vi packar, du muttrar och skruvar”

“Vi packar, du muttrar och skruvar”.

Jomen, det ska gudarna vet att jag gjorde. Ett köksbord, som gick utmärk när jag till slut fattade att det var två olika sorters ben. Fyra stolar som jag trodde skulle gå som en dans att sätta ihop. Detta eftersom den första gick helt enligt planerna. Den andra däremot ville liksom inte som jag ville. Jag sa några meningar, som i filmer mycket väl maskeras med följande #%!¤#&%%*#%/ och så vidare. Kära maken försökte hyscha mig när jag blev som mest uppspelt och irriterad men det fungerade väldigt dåligt. Men plötsligt hände det. Allt gled in och kom på plats och jag var åter igen på god min med IKEA-skruvar och konstiga verktyg. Resterande stolar var inga som helst problem med.

ikeavagnJag vågar knappt nämna det men jag har spenderat några timmar och ett antal tusen kronor på just detta varuhus även idag. Åter igen vågade kära maken släppa lös mig, själv, på detta stället. Men sitt kort dessutom. Jag hade lite bättre koll på hur låd- och skåpsplaneringen skulle se ut sa han. Så jag gick där och tittade och planerade och allt var så solklart när jag såg det. Problemet är nog nu att jag har lite svårt att skilja alla bra idéer och produkter från varandra och jag kommer troligtvis ha lite grejer till lådorna över. Eller så jag det kanske vara så att jag är så flexibel att jag hittar andra andväningsområden till dem. Det löser sig alltid så gubben som sket i vasken eller något liknande.

Men det är inte min vagn på IKEA som jag är mest nöjd över idag. Idag är jag nog mest nöjd med att jag helt impulsivt stannade till på Fröjd af Sverige när jag körde hem och hittade en helt underbar fruktskål. Jag har jagat fruktskål i flera år men inte hittat den där perfekta, både till utseende och pris, men där stod den och bara lockade på mig. Jag är inte den som är den utan jag föll pladask, både för utseendet och priset, och nu står den på mitt nymonterade bord. Det kunde liksom inte bli bättre. Just löving it.

Förövrigt har vi nästan blivit färdiga med matplatsdelen i köket. Jag är riktigt nöjd över resultatet såhär långt. Och nu kan jag visa er den delen av köket så länge. Och skåda lite extra på min fina fruktskål.

Fotor0721201514

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails