2013/07/11

Gourmetmiddagar, virvelvindare och Jack Sparrow?

Det är lite upp och ner här nu.

livning in a box

Vi har grejer lite överallt om man säger så. Diskmaskinen står fortfarande inkopplad, lite lojt på sniskan, och det tar lite tid att tömma den. Tristessen med att tömma maskinen har dubblats nu. Nu staplar man lite glas och balanserar dem mot brösten medan man går in i storarummet för att leta upp en lämplig plats att ställa dem på. Proceduren görs sedan om ett antal gånger. Lite här och lite där. Vi försöker ha någon sorts ordning var vi sätter de så vi slipper leta genom allt varje gång men det är fasen inte lätt.

spis och vask

Några gourmetmiddagar är inte ens att tänka på. Här blir det enkla saker som inte kräver en massa skärande och sköljande. Nästa vecka har vi det riktigt lyxigt då grannarna  åker på semester. Ett helt kök finns då tillgängligt för oss och gissa var jag ska laga mat då. Inte i vårt kök i alla fall. Tänk så underbara grannar vi har som erbjuder oss denna lösning.

Fast idag har vi tagit en paus från köket helt. Årets stora event i Hålan har gått av stapel under gårdagen och dagen. The Big marknad. Djurmarknad, ballonger, sockervadd, peruker, rökta korvar, marknadsgodis och karuseller i överflöde har vi utsatts för.

fake jack sparow

Jack Sparrow-wannabe? Only in Horsewood liksom.

virvelvindare

Ingen marknad utan virvelvinden enligt tjejerna. Det åkte och åkte och åkte lite till medan jag nästan mådde illa bara av att titta på dem.

De är nöjda och vi är nöjda. Idag, efter den obligatoriska torsdagsrundan, har vi spenderat vår eftermiddag i en vars en solstol och bara varit. Vi skulle ha målat en runda men valde att njuta en stund istället. Imorgon är det vardag igen, vilket betyder jobb för mig och köksfixande för kära maken.

Vi har haft två bra marknadsdagar och ser fram emot en vecka med gourmetmiddagar nu.

2 kommentarer:

JaanaM. sa...

Verkar som ni haft fullt upp! :)

Nettan sa...

Oja, och lite till måste jag nog säga :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails