2013/07/01

Så det känns bra nu. Det känns riktigt bra.

Första dagen gjord på jobbet. Det kändes ungefär som om jag varit ledig över helgen då allt bara flöt på som innan. Viss, jag ska in i lite fler program och jag har inte ett examensarbete att arbeta med när jag inte har några uppgifter. Men det där med uppgifter kommer att lösa sig helt själv skulle jag tro efter att jag och bossen pratat genom mina arbetsuppgifter. Så det känns bra nu. Det känns riktigt bra.

Och det kändes ännu bättre efter att jag fått mail och feedback på mitt examensarbete. Det är nästan så jag blir lite generad så bra recension fick jag. Först går man och oroar sig att man kanske inte har klarat det också får man sådan fina vitsord. Så det känns bra nu. Det känns riktigt bra.

Och det kändes ännu bättre när låneansökan gått genom. Nu ska här rivas kök. In ska ett stilrent vitt kök med luckor utan krusiduller som är lätt att torka av. Vi kommer att ha luckor och lådor som kommer att stanna stängda så vi slipper halvöppna skåp. Rent och fräscht. Så det känns bra nu. Det känns riktigt bra.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails