2013/10/14

Nya tag, heja mig

Ursäkterna har varit lite många den senaste veckan.

En stundande förkylning, som inte blev så mycket av mer än lite halsont och lite tunga bihålor samt en bortopererad knuta har ställt till det lite. För av någon anledning så verkar jag ha tyckt att kan jag inte träna så behöver jag inte vara så noga med maten heller. Ganska korkat kan man tycka (och givetvis är det det också men det pratar vi tyst om liksom).

Men nu räcker det i alla fall. Idag är ShapeUp-appen avdammad och i bruk igen. Vilan är nu slut och nu satsar vi för resterande kilo. Fast jag ska erkänna att även om jag varit mindre duktig så har faktiskt vågen visat neråt. Men även om den pekat neråt så känns det ändå inte helt okej. Jag vill liksom gå neråt med lite hälsosam  rörelse också. Men nu är det bara att köra på som innan.

Fast en ursäkt till kommer det bli. Tandläkaren i morgon kommer sätta käppar i hjulet. Blir faktiskt lite svårt att träna efter en liten Stesolid dock. Och när jag ändå är lite småslapp och småhög på den så ska jag passa på att ta stygnen i huvudet också. Kan ju vara dumt att inte slå två flugor så att säga.

Men sedan finns ingen ursäkt. Nu tar jag nästa ryck. Jag har ju inte ens 20 kilo kvar så hur svårt ska det vara.

Nya tag, heja mig.

DSC_0157

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails