2015/01/05

En av hemligheterna som superhjältar har

Superhjältar är faktiskt inte alltid bra att ha. Man skulle kunna tro att det bara är av godo men låt mig påvisa motsatsen.

Här hemma har jag nämligen en med superhörsel. Superhörsel innebär faktiskt lite problem. För är det så att om man som normal förälder faktiskt har gömt något gott som man faktiskt vill ha själv så är det bra att låta det ligga till den lilla med superhörsel faktiskt klockat för kvällen.

För jag lovar, trots hörlurar på så kommer hon att höra när skåpet öppnas. Man kan försöka smyga upp den bäst man vill men jag lovar att det kommer inte att hjälpa. Och i samma stund som den där goda biten som man spara för eget bruk, japp så egoistisk kan denna donnan vara trots att hon är en mor, så kan man ge sig tusan på att den lilla kommer hoppla-skuttandes. Ytterligare ett superhjältedrag då det inte fungerar att gå utan det faktiskt verkar finnas någon magisk hoppstylta inbyggd.

Vad har du i munnen mamma? Inget försöker man säga lite oberört samtidigt som man försöker placera den goda biten så det inte ska synas. Men vad har du i munnen mamma? Hon har inte bara superhörsel utan även supersyn. En lakritskaramell blir svaret till slut för att få mumsa i sig den goda icke lakritskaramellen. För lakrits går inte hem hos en superhjälte.

Och ja, jag kan med säkerhet antyda att det är ett fullt normalt beteende för en normal förälder. Dock har jag inte kommit på hur den lilla superhjälten gör för att emellanåt stänga av inte bara superhörseln utan även den vanliga hörseln. Men det är väl en av de där hemligheterna som superhjältar har.

Blad 5

3 kommentarer:

Cecilia RockBabe Kärvegård sa...

Hahaha, har en superhjältinna här hemma och är lika fascinerad av hur selektiv hörseln kan vara. :)

Önskar dig en suverän kväll!

You Rock!!!

Anonym sa...

Haha! Vad jag känner igen detta..! :-D
Man TROR dessutom att det inte hörs att man har något i munnen, när man pratar..?! Naiv förälder är man! *fniss*

God fortsättning!

Kram M

Nettan sa...

Ja, de där superhjältarna är fantastiska :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails