2014/03/31

Ord som är hur naturliga som helst men ändå börjar jag skruva lite på mig när jag hör dem

Nu är det ju så att vissa ord har jag lite svårt för. Ord som är hur naturliga som helst men ändå börjar jag skruva lite på mig när jag hör dem.

Efter ett återbesök hos tantpetaren idag med mackapärinsättning igen så visste jag att hon skulle börja fråga innan jag skulle bli uppbjuden i den där stolen.

Jag satt lite på spänn och väntade på att hon ställa fråga: Har du haft samlag de senaste dagarna så vi ska vara oroliga?

Samlag. Alltså jag känner mig som en liten skolflicka som blir påkommen med handen i kakburken när det ordet används. Jag tänker på en gammal fröken som med sin pekpinne talar om att samlag har man bara när man ska avla sin avkomma som sedan kan ta över gården med alla kossor. Jag tänker på ett par, frigida, som med släckta lampor försöker föröka sig och därför måste göra det. Det finns liksom inget sexigt alls i det ordet.

Så jag började skruva på mig lite lätt när jag insåg att nu kommer den.

“Har du haft sex den senaste tiden?”

Av någon anledning tyckte jag inte frågan alls var jobbig. Sex låter så mycket bättre. Något som två stycken som älskar varandra och inte kan låta bli varandra sysslar med. Något man gör tillsammans och som man längtar efter. Något som man kan bygga upp spänningen för en hel dag.

Så jag babblade på att det var säkert att sätta in den där mackapären för vi hade tänkt oss för och varit säkra.

Så mackapären är äntligen på plats efter alla turer. No entrance på en vecka sa hon. Herregud tänkte jag.

Men att två ord, som faktiskt betyder samma sak, kan få mig att känna så olika.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails