2014/03/20

Annat säkert preventivmedel?

För några veckor sedan var jag hos tantpetaren och skulle byta den där grejen som ser till att de små simmarna kör ihjäl sig i svängarna. Det gick ju inte så bra med den saken när det var så att tantpetaren helt enkelt inte kunde hitta de där små snörena som skulle göra att den kunde tas ut.

Det hela slutade en och en halv vecka senare på gynakuten när det visade sig att mitt första besök verkade ha gett mig en fin liten äggledarinflammation av något slag. Penicillinkur för typ hästar eller kanske till och med elefanter sattes in och jag tog sista idag. Jag känner mig väldigt pigg och kry i kroppen nu men som sagt att efter den mängden så vore det illa annars.

Det positiva av mitt andra lilla besök var då att den äkta, äkta tantpetaren utan problem hittade vad den första tantpetaren letade efter och kunde utan problem avlägsna den. Detta till ägaren lättnad helt utan smärta eftersom det var det som skrämde henne från början. Men ut kom den utan problem.

Problemet var kanske snarare då att nu kunde de ju inte sätta in en ny när innan jag var friskt. Jag hade tydligen även samma bacilusker som förr gjorde att de dog i barnsängen. Jag förstod liksom allvaret i det hela och fällde naturligtvis en tår av självömkan. Det där med att vara blödig stavas nästan Nettan, jag lovar.

Så med tanke på min analytiska sida då har nattens dröm givetvis blivit härrörd till avsaknaden av mackapären som har ihjäl simmarna i svängarna. För i natt har vi varit på Curakliniken och fått tillbaka ett befruktat embryo bestående av åtta celler. Ett helt perfekt embryo men andra ord.

Med tanke på att tanken på fler barn ger mig lite rysningar så är ju frågan hur det kommer sig att vi nu i natt fått, helt självmant då för sådan behandlingar är liksom inget man gör för nöjes skull kan jag säga. Helt säker av rädsla att vi helt sonika ska lyckas med konststycket, en gång till, att helt själva råka tillverka ett litet liv till. Vad är oddsen för det liksom?

Så jag blev lite glad när jag faktiskt fick en tid till återbesök och ny mackapärinsättning redan nästa vecka. Sedan måste jag säga att det var väldigt kallt och rått av dem att dagarna efter skicka ut ett brev och flytta fram, hallå hur tänkte ni nu alltså, tiden ytterligare en vecka. Mycket rått gjort måste jag säga.

Men bra mår jag i alla fall och det är alltid något. Eller hur?

 raggsockar 
Annat säkert preventivmedel?

3 kommentarer:

Henrik sa...

Jodå - ett säkert prev medel är ett stort glas kallt vatten!!!!
In före - inte efter men i stället för!!!
Fungera altid ;-))))

Nettan sa...

Men det låter inte lika trevligt ;-) / Nettan

Henrik sa...

Hej å HÅÅÅÅH
Vem har sagt att allting ska vara trevligt? Men faktisk finns det möjligheter till sex utan att man ska gå i ständig rädsla att bli gravid. Det finns ingen naturlag som säger att sexuella aktiviteter måste vara penetrationssex. Men visst är det skönt!
En annan variant är givetvis att man avsäger sig möjligheten att kunde alstra barn.
Detta innebär viss aktivitet i huvudet uppe.
Har man bestämt sig för att man inte ska vara den som har uppgiften att överbefolka jorden - ja då kan det vara värt en tanke att låta sig sterilisera.
För män är det gaska enkelt - för kvinnor något mer omständigt. I båda fallen i stort sett ireversibelt. Den sexuella lust finns kvar och det är ju det som är meningen. Det är svårt att avgöra om ett sådant ingrepp påverkar prestationsförmågan även på sikt. Det finns inga mätverktyg i det sammanhang.
I dag var "alla" byter partner under sitt vuxna liv kan det naturligtvis bli "problem" om den nya partner önskar att sätta sitt avtryck i historien.
Men som sagt finns det inget akut behov av flera människor på denna jord.
Detta var mao den ultimativa preventionsmedel men har den enda nackdel att den inte skyddar mot sexuellt överförda sjukdommar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails