2014/02/21

Isn´t it ironic

Dagen du tar med dig tre stora fulla påsar med flaskor att panta för att upptäcka att att alla andra har haft samma tanke samt att de precis när du kommer stänger av en av två pantapparater.

Dagen du handlar tre stora påsar för att när du sätter din scanningapparat i hållaren och får en avstämning.

Dagen du lyckas få en avstämning, efter att ha handlat tre stora påsar, och försöker få ner allt igen som den superpackare du är (NOT) och nästa person också lyckas få en avstämning och varorna väller ner på det lilla bandet.

Dagen då du äntligen hittar ett par långa löpartights som passar plånboken utmärkt och kommer hem och inser att det är en storlek för stort eftersom du bara tagit den storleken du haft den senaste tiden.

En sådan dag var det igår. Fast jag tror att lilla blå räddade dagen, eftersom alla hade bestämt sig för att handla igår också för att slippa trängseln på fredagen vilket innebar att parkeringar fanns det inga. Lilla blå är bra för lilla blå kunde ta parkeringen ingen annan kunde, den som var täckt till hälften med en uppskottad snöhög. Lilla blå fick plats i rutan ändå och syntes knappt bakom berget. Isn´t it ironic.

2013-03-15 17.27.03

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails