Jag försöker komma från detta med kladdkakecupecakes men hamnar ständigt tillbaka på dem. Det kan vara så att jag har påtryckning hemifrån eftersom både kära maken och tjejerna älskar dem. Men de jag gjorde i helgen valde jag helt själv. Och vilken underbar kombination det blev.
Kladdkakecupecake med Baileysfrosting
Kladdkakemuffins receptet hittar du HÄR
Baileysfrosting
1 dl Baileys (eller efter smak)
3 dl grädde
250 g mascarpone
1/2 – 1 dl florsocker
Blanda alla ingredienserna och vispa upp till en fast “gräddig” kräm.
1 dl Baileys gav mycket smak så vill man ha lite mildare så minska lite på Baileysen. Jag tyckte det var gudomligt gott, skedagott, med mycket Baileyssmak.
Det blev mycket kräm av denna och jag använde ca hälften till 33 små cupecake.
Rekommenderas starkt för smakkombinationerna gick verkligen ihop.
1 kommentar:
Åh NEEEEJ!
Detta ver VERKLIGEN inte vad jag behövde se eller läsa nu när hungern börkar knacka på.
Kladdkaka är min favvo....ever ;)
Hälsningar
Yohanna
som skickar med en länk om nån vill hänga på veckans utmaning:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/november/real-life-sminkvaskan-2.html
Skicka en kommentar