2009/02/25

Gympabilderna

Gick lättare att få över bilderna idag av någon anledning. Tycker det är svårt att välja bilder eftersom det många gånger är fler barn på och jag vet inte om det är ok för deras föräldrar att jag lägger ut det. Fick iaf ut några där man inte ser dom andra barnen.
Hon skulle stutsa bollen och gå slalom. Bollarna flög på alla håll och kanter för dom flesta;-)
Väntar på musik till uppvärmningen. Dom skulle följa linjerna när musiken spelade. Molly bara sprang i ett rasandes tempo och struntade i linjerna.
Imellan bolleken och kycklinglekwn skulle dom hjälpas åt att plocka undan. Då parkerar sig hon och två andra tjejer på en bänk och bara sitter och pratar. Ledaren säger till dom att dom ska komma och sätta sig i mitten och då säger en av tjejerna att dom inte vill varav dom fortsätter att prata. Lite tonårsvibbar redan;-). Ledaren sa till dom en gång till och då gick dom och satt sig där dom skulle vara.
Lilly passade på att charma alla som vanligt. Hon ville gärna vara med och springa och imellanåt fick man släppa lös henne en liten stund för att hon inte skulle bli alldeles rastlös. Var fler småsyskon med men dom satt så snällt hos sina föräldrar. Det har hon ingen ro till. Finns så mycket spring i kroppen på den lilla skrutten.
Tyckte denna bilden blev så mysig. Tog den i omklädningsrummet innan vi gick ut i salen.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails