2010/06/16

Avslut på Mollys

Då var det Mollys tur att ha lite avslutningsfest från dagis ikväll.
Idrottshallen var bokad och redan där skulle man ha dragit öronen åt sig ;-).
Vi möttes av dessa figurer när vi kom.
Ser ni vilka det är?

006

007
Bamse, Lilla Skutt, Farmor och Katten Jansson.

Molly har pratat mycket om Bamse-gympa. Och det fick vi prova på ikväll. 
Sara frågade barnen om det var jobbigt och vi fick ett rungande nej till svar från barnen. När allt var färdigt var alla föräldrar härligt röda i ansiktet och en och annan svettdroppe kunde nog skönjas på någon panna.
Vad är då Bamse-gympa?
Gympa i olika moment som passar deras motorik, koordination och rörelser allt med härlig berättande musik. Sådan musik som man vill dansa till. Mycket bra tyckte jag även om jag själv inte var med på hela. Någon måste ju fota också ;-). Och jag får väl stämma in i vad en annan mamma sa. Vi kunde ha blivit förvarnade så vi hade kunnat der på oss en sport-bh. Nu knockade man ju nästan sig själv ju ;-).

010 014

017
Och som vanligt ville inte alls Lilly vara med första stunden. Vilken tur för vännen ;-). Men lagom till vi skulle åka hem var hon igång.

037  038

Och inte nog med att vi var med på Bamse-gympan utan sedan var det även brännboll. Och det var en helt underbar syn att se dessa barn spela. Speciellt Mollys lag när dom var ute. Bollen kom rullandes och sedan kom alla barnen i ett lämmeltåg, ungefär som på fotbollen, efter den varav brännaren sedan stod och ropade att dom skulle skynda sig.
Vet inte riktigt varför dessa bilder blev så mörka.

Det har varit en mycket trevlig kväll. Måste säga att det har varit extra trevligt eftersom den inte har sett ut som dom andra avslutningarna. Roligt när det blir lite annorlunda.
Och sedan när Sara pratade lite i slutet kändes det riktigt ledsamt. Svalde några gånger extra för att inte en tår eller två skulle välla fram. Sara och Birgitta har varit med sedan Molly började och det har varit en trygghet. Men nu ska Molly ta steget ut i skolvärlden istället. Och det är stort.
Voine, voine vad tiden går.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails