2010/05/29

Sommarrustad

Det blev ingen picknick igår. Det mulnade på och började blåsa så det kändes inte så lockande att bege oss ner till sjön.
Så istället tog vi bussen till grannhålan. Tänkte vi skulle ta en fika och kolla lite kläder.
Tjejerna tyckte det var spännande att åka buss och jag tror faktiskt att det är första gången Lilly åker.
Dom var noga med bältena och det känns skönt att dom snappat upp att det är viktigt.
När vi kom upp visade det sig att det var marknad. En liten minimarknad.

Men jag kommer ihåg när jag var liten och det var marknad. Det var riktigt spännande och lite av årets händelse även om det var någon gång om året. Men det är klar. Marknaden i Hålan är verkligen årets händelse nu :-).

Fyndade faktiskt lite capribyxor till dom. Som vanligt funderar jag nu på varför jag inte tog ett par till i en annan färg till dom.
Molly fick även en baddräkt. Hon såg först en bikini som hon ville ha men det fick hon inte. En liten bikinitopp med trekanter vid brösten. Varför ska en 5 åring ha en sådan? Och dessa gick ner i storlek 86/92. Riktiga toppar kan jag tycka är ok men när det ska se sexigt ut så säger jag blankt nej.  
Så hon fastnade för baddräkten istället efter att först ha tittat på en annan bikini med “tröjtopp”.

123 

Sen var det bara hem och käka lite innan jag körde på andra hållet för att handla lite i stan.
Har handlat lite till sommarapoteket så nu har jag nog större ordentliga plåster till skrapade sommarknän som räcker hela sommaren.
Fixade även nya armpuffar till dom eftersom jag trodde dom inte hade några. Nu visade det sig dock att där låg i lådan. Opps, då har vi dubbelt av det också. Lite av min specialitet enligt min kära make. Men, men det är bättre att ha dubbelt än inget. Eller hur?
Så nu är det bara att vänta in värmen för sommaren är väntad.

094

För visst ser det lockande ut. I alla fall så länge man inte tittar på termometer som visar på härliga 12,3 grader ute och tempen i vattnet visade på otroliga 10 grader igår.
Men ändå ser det så lockande ut.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails