2009/01/16

Till vännen;-)

Rickard, mitt stora fan;-), sitter och väntar på att jag ska skriv något. Han har varit inne ett par gånger och tyckt att jag varit tråkig som inte skrivit idag. Roligt att vara idol för någon;-).
Älskar dig vännen:-)
Den där apelsinjuicepressen vi fick i julklapp ska säljas. Vi har absolut ingen användning för den. Blev lite förvånad när jag packade upp den för foto. Den är riktigt snygg men man kan inte ha den ståendes bara för att den är snygg. Hade fått för mig att den skulle vara vit, vet inte varför. Den är i sådant snyggt borstat stål. Kollade upp vad nypriset ligger på och hittade ett pris på 469:-.
Funderar på att lägga ut på tradera men den väger över två kilo så den bli paket istället för brev. Frakten blir ganska dyr om man inte kan hämta den. Vet väldigt lite om marknaden på blocket så jag måste fundera lite hur jag ska göra.
Och självklar om du är intresserad så hör av dig så ordnar vi det på något vis;-)
Molly och Lilly har lekt jättebra tillsammans nu ikväll. Molly har byggt koja och det är hon som har velat ha med Lilly. Man kan inte lämna Lilly själv alls nästan. Hon är snabb som en vessla och klättara överallt, har vi hört innan. I ett obevakat ögonblick hörde vi hur det small till och hon blev jätteledsen. Kommer in på Mollys rum och hornet i pannan på Lilly börjar redan formas;-). Antagligen har hon gungat på Mollys små stolar och så har den vält. Trodde att hon kanske inte skulle klättra mer just då iaf men vi han inte mer än sätta ner henne så var hon uppe på stolen igen. Hon vet verkligen inte vad som är bra för henne;-)
Imorgon ska här rensas:-). Hoppas på att hitta mycket att sälja. Känner mig girig. Lite extra money är aldrig fel, caching$$$$. Vi får se vad där finns. Har svårt att tro att vi har något dyrbart. Men vi har så mycket lådor att gå igenom som jag inte har en aning om vad som finns i. Lite spännande och säkert lite nostalgiskt cokså. Återkommer om det imorgon, om jag inte är alldeles slutkörd vill säga. Men vem är för slutkörd för att skriva? Än har det inte hänt.
Mmmm, här luktar popcorn. Hmm, att ha eller inte ha;-). Har ej bestämt ännu.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails