2009/07/31

Varit på badland

Så då ligger Molly nu. Har varit en hændelserik dag idag.
Åkte ivæg till badlandet i Askim i fm.
Jag har faktiskt aldrig varit på ett badland innan så det var på tiden.
Och jag kan lungt sæga att Molly ælskade det.
I den førsta bassængen, som påminde om en strand pga att det sluttade och blev djupare och djupare, fanns æven en vågmaskin som startade varje halvtimme. Det var skithæftigt att vara dær nær vågorna kom. Det blev ganska stora vågor också och var man uppe vid det grunda fick man riktiga dyningar.
Vid sidan av denna bassæng fanns en liten rundell som blev strømt ibland. Det var också hæftigt att bara flyta runder i den och følja strømmen.
Dær fanns vattenrutschkanor. Molly åkte med mig i en som var tæckt. Det var alldeles mørkt och bara lite små lampor i taken som ledljus så man visste på vilket håll det skulle svænga. Blev faktiskt lite førvånad att hon vågade åka den. Men hon har blivit mycket vågligare med mycket faktiskt. Och vad gæller vatten har hon blivit mycket vågligare.
Vi høll mest till i den bassængen med vågmaskinen i. Och Molly var nog mer under vattnet æn hon var ovanfør. Konstant dykandes. Och hon var under vattnet en bra stund innan hon kom upp igen. Hon kunde ligga med huvudet i vattnet så man tillslut tog upp henne.
Hon ær æven duktig på att bara ligga och flyta på rygg.
Kan hoppas att hon har en fallenhet før att læra sig simma sen. Det hade varit skønt. Lær væl bli simskola till næsta år. Var i valet och kvalet om att sætta henne i år men tyckte att hon var lite før liten før det. Så det blir till næsta sæsong.
Både hon och Aleksander somande nær vi kørde hem. Dom var helt utslagna. Och jag førstår dom. Man kænner sig ganska matt i kroppen efter att ha varit i denna værme hela dagen.

På tal om værme så hænde något helt otroligt før ca 1 1/2 timme sedan. Efter att ha varit mørka moln på himlen hela dagen så sprack dom pløtsligt upp. Solen strålade och det blev sækert en 5-6 grader varmare på ingen tid alls. Och vi var snabba att utnyttja detta genom att snabbt torka av dom regnvåta stolarna på altanen och sætta oss och njuta av detta fenomen.
Kændes som om huden skrek efter sol. Det ær så hærligt. Och det sæger hon som før det mesta undviker att sitta direkt i solen;-). Men det gjorde jag nu och jag NJØT.
Nu ær himlen klarblå men solen har førsvunnit ner i dalen.
Hoppas på en fin dag imorgon också så vi kan vara ute lite. Sen på søndag ska vi sitta på bussen hela dagen så det hade varit skønt att kunna vara ute imorgon.
Håller tummarna.

2009/07/30

Semester utan sol

Snart bara en vecka kvar på semester och fortfarande ingen sol. Kænner næstan lite panik øver att inte få lite sommar. Det kommer inte kænnas som om man har haft någon semester nær det inte varit lite sol iaf.
Och så kommer den tråkiga høsten. Och børja høsten redan lite ner pga vædret gør ju inte det bættre. Før jag måste erkænna att det kænns lite nere att inte få sommar. Jag læste någonstans att det svenska folket bævade mest før och blev mest nedstæmda av var just att semestern regnade bort. Och jag kan nog hålla med.
Man behøver dessa vecka veckorna før att återhæmta sig men det blir ingen återhæmtning om det bara regna hela tiden. Man blir bara irriterad och sur av sådant.
Får kanske ringa chefen och sæga att jag måste ha en vecka till før jag inte fått någon sol. Dessa veckorna gælls inte eftersom det bara regnat. Åh, om det funnits en sådan regel. Garanerad minst 2 veckor med sol annars får man længre semester. Hmm, att ingen tænkt på det tidigare;-).
Får kanske ta en vecka i høst och hitta på något roligt istællet.

Resfeber big time

Barnen vaknade tidigt idag.
Vi kom i sæng sent igår. Ingen bra kombination alls. Men det ær væl så det ær nær man ær på semester;-).
Jag børjar redan oro mig før hemresan. Avskyr att behøva passa buss och tåg och jag kommer væl stirra upp Molly så hon inte vill åka med igen. Usch att man ska ha sådan fesfeber. Men vad jag vet har jag alltid varit stirrig nær jag ska åka ivæg.
Jag och Jessica kom på en alldeles utmærkt ide igår. Den ær inte klæckt før Rickard ænnu och han kommer inte gå med på det tyværr.
Han kunde ju køra och hæmta oss. Om han kørde på lørdag och att vi kørde hem dagen efter. Rent kostnadsmæssigt hade det nog bli ungefær det samma. Och jag hade inte skræmt upp Molly med mitt stirr heller. Visst låter det som en alldeles utmærkt ide:-).
Vi får væl se hur det blir med det sen.

Idag blir det bara att ta det lite lungt. Har inget inplanerat alls. Kan vara skønt med sådana dagar också.
I morgon ska vi till ett stort badland som ligger en bit hærifrån. Med vågmaskin och massa kanor. Ska bli riktigt roligt æven om det ær jobbigt att visa sig i bikini;-)

Nu ska jag gøra lite frukost. Det ær jættesvårt att hitta yoghurt hær i norge. Fanns smaksatta små yoghurtar men ingen naturell. Men man kan inte få allt hær i livet.

2009/07/29

Framme i Oslo

Då var man utomlands.
Sitter hos Jessica nu och kænner mig ganska seg. Men resan har gått bra. Vi hade ju mycket godis med oss som mutor till barnen;-). Dom har faktiskt varit jætteduktiga. Sista 10 milen tyckte dom nog var jobbiga før då var det mycket flams och trams då. Men efter att ha suttit i en bil hela dagen ska man inte klaga på dom.
Jag kan lova att bilen var full. Bagaget gick knappt att stænga och barnen har haft MYCKET saker mellan sig. Vi stannande innan grænsen och handlade ytterst lite. Bara lite pålægg och andra småsaker som kan behøvas men det var knappt vi hade någonstans att gøra av det.
Nu ska jag och systeryster slænga oss på soffan och kolla på Benjamin Botton. Hoppas den ær bra. Annars får man iaf villa øgonen på något vackert.
Jag glømde ta med mig sladden till kameran så dessa dagar blir det tyværr inga bilder. Tråkigt men sant.

Blev lite sur nær jag skulle logga in på facebook. Tænkte man kunde ha lite privata chater med Rickard;-). Då har jag ett tecken i mitt løsen som inte finns hær. Men det løste vi genom att vænnen ændrade løsenet. Så nu kan hær chatas.

2009/07/28

Ullareds-tripp idag, Oslo-tripp imorgon...

Varit en runda på Ullared idag.
Säger bara fy fasen. Det var så mycket folk. Ingen kö in men väl inne kom man knappt ingenstans. Jag höll på att få panik. Jag kan inte förstå hur man inte kan säga ursäkta när man kör på folk. För det verkar vara en omöjlighet. Man får bara en sur blick när man svär över att det gör ont. Tycker jag är riktigt oförskämt faktiskt. Men, men det är hur jag anser att man gör och det delar jag inte med många på denna affär.

Imorgon drar jag och Molly till Oslo. Vi följer med Jessica nu när hon kör hem. Vi har packat hennes lilla Seat ikväll och man kan lugnt säga att det finns inte mycket plats kvar att packa in i. Och vi råkar ha lite till som ska in. Ska bli mycket intressant att se hur vi löser detta imorgon. Ja, ja det tar vi då.
Jag får säkert låna hennes dator en liten stund per dag så jag kan skvallra lite.
Tjingeling så länge

2009/07/27

En dag på Andys lekland

Var på Andy´s lekland idag. Har inte varit där tidigare så det var spännande. Alla barnen stortrivdes verkligen. Det är jättebra att det finns en liten hage till 0-4 åringar så Lilly hade ju också mycket att göra. Eller den var inte så liten men det var ju ändå inget mot den för dom stora barnen.
Molly försöker sig på ett labyrintspel
Johanna
Lilly älskade verkligen platsen med alla "kuddar" i alla former. Staplade, klättrade och rullade över.
Aleksander
När Lilly väl vågade sig in i buren fanns det ingen hejd på henne. Hon klättrade och kanade för glatta livet;-).
Svettiga barn behöver en liten fikapaus. Håret satt klistrat mot huvudet på henne.
Fikapaus
Efter fikat var det ny energi för alla kidsen.
Aleksander och Lilly åkte kana. Lilly var inte riktigt förtjust över att åka sittandes. Hon ville helst åka på magen för då hade hon bättre kontroll. Det gick ganska fort på rumpan nämligen.
Molly i den stora kanan. Hon var lite försiktig dom första gångerna hon åkte men sen blev det mer och mer fart. Men det är min Mollan det;-).
Lilly har klättrat högt
Molly och Aleksander i bollarna. Lilly vägrade gå in där. Hon sprang bara och plockade in bollar som ramlade utanför. Det är min ordningsamma lillan det;-).
Vi har haft en jättebra dag. Jag tycker fortfarande jag hör allt sorl. För det var mycket sorl där med alla dessa barn som lekte. Tinnitusen blir inte bättre av sådant här men det är sådant man får ta.

Nu ska jag snart lägga mig. Blir en liten Ullareds-tripp imorgon. Jag ska inte ha så mycket men tyckte ändå jag kunde följa med.

2009/07/26

Rinnande öga

Jag har haft problem med mitt vänsteröga några dagar nu. Det tåras plötsligt över och det är jättejobbigt. Svårt att ha mascara på sig eftersom jag är fuktig i ögat, mer än vanlit, hela tiden. Jag har inte haft ont och jag är inte röd.
Ikväll har det börja svida lite i det och mitt andra öga svider lite också.
Fint, jag har säker dragit på mig en ögoninflammation eller något. Men jag hade för mig att man brukar bli röd i ögonen då. Allergi är det inte för det känns inte på det viset och det blir jag definitivt röd av.
Och vårdcentralen är stängd så jag får bege mig ner till stan om jag ska söka läkare. Jag får nog ändå ringa och höra efter imorgon så det är gjort innan jag drar till Norge.
Så typiskt..

Projekt~Altanen~

Jag är imponerad över min kära make.
Altanen är i princip färdig. Det är bara trappan som saknas och den försöker han få till nu.
Tisdags morgon
Tisdag mitt på dagen
Tisdags kväll
Sen har han inte fått så mycket gjort onsdag och torsdag eftersom vi varit iväg då
Så på fredagskvällen så det ut såhär
Duktig man jag har:-)

2009/07/25

Ragger för en dag

Jaha, då har man gått och blivit ragger för en dag.
Ska alldeles strax iväg på raggarrunda med syrran. Ska bara bli så jäkla roligt att komma iväg lite. Och det är länge sedan vi var alla tre systrarna. Och vi brukar ha riktigt roligt när vi partajar ihop.
Min skjuts kommer om 5 minuter så jag får kanske lägga den sista handen på min makeup. Ja precis som det skulle hjälpa men man kan ju alltid försöka.
Hörs troligtvis inte mer idag.

2009/07/24

Sprang på en gammal vän

Sprang på en gammal kompis när jag var nere i stan idag. Så jäkla roligt att träffa henne igen.
Hon är en sådan man springer på ibland och varje gång säger vi att vi måste träffas. Men ännu har det inte blivit av. Får försöka ta tag i det och boka något så blir det lättare av.
Blir så trött på mig själv ibland att det ska vara så svårt att verkligen ta tag i och fixa sådant. Vet inte om det är att jag inte är någon telefonmänniska eller vad det beror på. För jag vill verkligen träffa dom. Finns ett par sådana vänner som jag har som vi hela tiden säger att vi måste boka men allt annat kommer emellan. Men jag kan inte skylla på någon annan än mig själv;-).
Men nu måste jag ringa henne och boka en dag vi kan träffas. Vi har så mycket att prata om så det måste bli av.

Tiden går för fort

Var iväg och snusade bebis igår:-). Att bebisar alltid kan lukta så gott. Gud vad små dom är. Man glömmer det så fort. Kan tycka att Lilly är min lilla bebis. Men hon är en stor bebis:-).
Jag kan inte fatta att det nästan är 2 år sedan hon var min lilla bebis. Dessa år har gått så jäkla fort och jag har ibland svårt att hinna med tiden. Molly är snart 5 och ibland känns det som igår när vi höll på att kämpa för att få henne ens. Och så kan man bli förvånad när andras barn är stora men sen att dom kanske är ett par år äldre än henne tänker man inte på. Och allt detta bara för att det går för fort.
Och allt detta gör att man själv börjar åldersnojja också. För det gör jag. Tänker man på hur gammal man är och hur ens föräldrar var då när dom var i denna åldern så tyckte man dom var svingamla. Och det är säkert vad alla barn tycker om en annan. En gammal kärring;-). Jag vill stanna tiden för mig själv här. Vill absolut inte bli äldre. Närmar mig ålderdom och döden med stormsteg känns det som. Och jag VILL verkligen inte. Men jag får väl inse att jag är dödlig som alla andra och jag kommer inte att kunna stoppa tiden hur mycket jag än vill. Vilket tråkigt inlägg det blev. Allt pga att jag snusat bebis:-).

Molly går runt och härmar Aleksander när han pratar. Han kan säga något och sen kan man höra en lite viskning när hon säger samma. Blir ett litet eko;-).
Håll opp, kutt ut, icke härm osv... (reservation för stavning;-)).
Hon verkar tycka det är riktigt häftigt att han inte pratar svenska och att hon sedan kan prata norska också. Får se sen hur mycket som stannar. Icke kommer troligtvis vara kvar för det säger hon ganska mycket. Får vi kanske också en svorska här då;-)

2009/07/23

Halmstads Äventyrsland

Hade en kanondag på Halmstads Äventyrsland igår. Tror alla tyckte det var jätteroligt. Vädret var kanske inte det bästa. Kom lite regnstänk i mellenåt men det var aldrig mer än att jag han ta på regnskyddet på vagnen för att sedan behöva ta av det igen. Jag tog naturligtvis inte av det men jag la upp det på suffletten. Någon grad varmare och allt hade varit perfekt.
Nu blir det ganska mycket bilder:-)
Molly och Julia med tryckluftskanoner
Aleksander laddar om för att skjuta
Dinosaurieparken med en liten runda med hängbroar tyckte Lilly var jätterolig.
Molly i gapet på T-Rex eller som hon säger dinosaurie-X;-)
Den lyckades fånga Lilly också
Lilly och Jessica i labyrinten
Rickard fick åka MYCKET. Både för små och stora. Det är tur att han klarar av att åka så tjejerna får åka.
Här sitter dom i små båtar som vaggar lite. Dom två sista varven håll Lilly på att somna. Sövande rörelser antar jag;-)
Molly taggad för en tur med radiobilarna
Verkar som om Molly kommer att bli ett riktigt karusell-freak. Hon åkte det mesta. Både dom stora karusellerna samtidigt som hon tyckte det var lika roligt att åka små kaffekoppar.
Josse och Lilly tar ett varv till i båtarna
Säger bara: KALLT
Det blev ett litet bad för vissa iaf.
Fisken har precis vält över med allt vatten. Man skulle helst inte stå i närheten om man inte ville bli blöt
Och jag gav mig upp i pariserhjulet av någon anledning. Jag vet varför jag inte åker karuseller. Det enda jag tänkte på var alla sätt jag kunde dö på pga att det skulle bli något fel. Så inga fler karuseller för min del, nej tack.
Molly och Julia i flygplanen
Aleksander snurrar för glatta livet medans Johanna lutar sig tillbaka och njuter av åkningen:-)
Molly och Julia i den lilla berg-och dalbanan. Molly åkte även masken som hon tyckte var jätterolig. Det var en riktig berg- och dalbana för barn. Fick tyvärr ingen bra bild på det
En slagen hjältinna
En slagen, ja vad då;-)
Vi var helt slut när vi kom hem. Barnen nattades snabbt och somnade med en gång. Vi hamnade framför tv med en varsen pizza.
Nu ska Jessica köra ner Roald till tåget för han börjar jobba i morgon. Jessica och Aleksande stannar till den 30:de så vi har en hel vecka på oss att ta igen all tid vi inte träffas.

2009/07/21

En härlig dag

Mamma kom i morse och har varit här hela dagen.
Vi har haft en helt underbar dag. Var lite trögt i fm och en bit in på em då det bara regnade. Eller kanske inte hela tiden men det kom riktigt rejäla skurar med jämna mellanrum.
Men en bit in på em hände något och vi fick riktigt tur med vädret. Så vi begav oss ut naturligtvis.
Tittut Lilly:-)Molly gör lite akrobatkonster på lekplatsen
Det blev varmare och vi bestämde oss för att bada. Det var så jäkla KALLT i vattnet men till slut blev det att man vågade doppa sig. Barnen doppade sig med en gång och dom hackade tänder efter ett tag men bada längre skulle dom.
Man kan undra vilka som har roligast. Jag och Jessica eller barnen;-)
Härlig bild på Aleksander
För att få upp värmen efter badet tog vi en kaffepaus i gräset. Så mysigt och det verkade alla tycka. Josse-bus vågade sig in på studsmattan. Får se om hon kan gå imorgon när vi ska till Halmstads äventyrsland eller om vi får hyra en skrinda till henne också;-)
Pojkarna har hållt på med altanen hela dagen. Jag är så imponerad av dom. Hela decket är lagt och reglen för var räcket ska vara är också satt. Tyvärr var det för mörkt för att ta ett bra kort på det nu men det har blivit så fint. Blev ljusare i köket också. Dom är så duktiga:-)

Nu har jag och Jessica fixat all mat vi ska ha med oss imorgon. En god pasta sallad med kyckling och pesto och inbakade korvar. Det är väl snart dags att knyta sig om man ska orka med morgondagen. Packa och sådant får göras imorgon. Så det blir till att ställa klockan på en bra tid för att hinna med allt och helst utan att stressa. Då får jag väl ställa den på 6 om jag ska lyckas med det;-).

2009/07/20

Ooops, vilken felberäkning

Har suttit här i godan ro nu på fm. Alla sov länge även idag så det blev inte frukost förren strax efter 9.
Tog en lång härlig dusch för att sedan sätta mig vid datorn och kolla mail och facebook.
Väntar in min kära systeryster med familj i em någon gång. Det var vad jag trodde iaf.
Hon ringde för 1-1 1/2 timme sedan och sa att dom var i Malmö:-o.
Va?
Lite panik eftersom jag inte städat färdigt. Fick ner och fixa till gästrummet och efter jag var färdig hade jag nog behövt en lång, härlig dusch till;-). Och så sitter man och svär över sig själv att man inte tog allt igår istället.
Men nu är jag färdig, helt färdig, och väntar dom när som helst. Det ska bli så roligt att träffa dom igen.

Rickard har kört ner till ByggMax, har vi hört det innan?, för att köpa det sista. Om han nu hittar allt och det är tillräckligt fint.
Han trodde att om han får tag på allt så kommer han nog hinna färdigt denna veckan. Vi ska inte sätta tak i år utan bara förbereda för att kunna lägga det nästa år. Kommer nog se lite konstigt ut med stolpar som sticker upp men så får det bli. Det är inte så många fler än vi som ser det eftersom det är på baksidan. Riktigt spänd på hur det kommer att bli.
♥Min duktiga man:-)♥

2009/07/19

Projekt~Altan framskrider~

Rickard har varit ute och hållt på med altanen hela dagen. Molly har varit ute med honom. Grannarna har kommit hem från semestern så nu har hon åter igen E att leka med. Och det har dom gjort idag;-). Fick nästan tvinga in henne nu ikväll. Hon var blöt och lerig uppifrån och ner så det var duschen som gällde med en gång. Hon ville inte duscha så länge för hon var hungrig. Och jäkla vad hon åt ikväll. Bara bra eftersom det är lite si och så med hennes ätande. Tror hon somnade med en gång sen när hon la sig. Hon ser framemot imorgon när Jessica, Aleksander och Roald kommer. Kommer här att vara fullt hus i 1 1/2 vecka. Härligt:-).

Det går framåt med altanen.
Den gamla när slänten var utgrävd
Rivning pågår
(Vet inte om han har fått för sig att the behind är den bästa sidan;-))
Han har fått upp hela ramverket idag. Imorgon bär det av ner till ByggMax, igen, för att införskaffa resterande eller iaf så mycket som är fint nog till herr´n;-).
Vilken tur man har som har en händig karl:-)

Hyllning till "den lilla blå" ;-)

Hjälp!!!!
Någon har gett sig på "den lilla blå" inatt.
Någon tog den mitt framför ögonen på mig. Hur kan dom vara så fräcka att göra min lilla ögonsten illa;-). Dom körde iväg med den. Den ville inte alls följa med men vad hade den för val.
Jag vaknade kallsvettig.
En dröm.
Vilken jäkla tur jag har. Den står kvar på uppfarten:-).
Vad vore livet utan "den lilla blå";-)?
Den klarar otroligt mycket.
Den lilla godingen följer gladeligen med mig ner och storhandlar även om den vet om att den blir fylld till bredden.
Min trogna lilla blå;-)

2009/07/18

Jäkla mygg

Jäkla mygg

Sitter framför datorn och myggen har festmåltid. Varför ska dom svärma runt mig för?
Dags att krypa ner under täcket och hoppas dom inte hittar dit.

Som jag har läst någonstans:
En död mygga är en bra mygga:-)

Uppiffad Zingo

Molly gjorde Zingo fin innan:-)

Vet inte riktigt hur glad han var över detta för han satt mest och såg skamsen ut. Tog av honom det EFTER att några kort var tagna;-)

Rensning som resulterat i nya auktioner

Vilket trist väder det är idag.
Från tidig morgon till middag ungefär har det åskat till och från.
I morse vi 6 vaknade vi av åskan och det var så det skallrade i fönstrena. Tycker det är riktigt otäckt.
Men man får ju lite annat gjort när man inte kan sitta framför dator i tid och otid.

Har rensat i tjejernas garderober lite. Tycker dom växer så man hinner knappt med det.
Eftersom Lilly är lite mer rundare så kan hon nu ha Mollys kortärmade i storlek 98 som jag la undan från henne förra sommaren:-o. Lilly har nästan hoppat över stl. 92 i ovandelar iaf. Nertill är det nog fortfarande 86/92 som gäller lite beroende på modell osv.
Molly har också tagit ett skutt men det märks ändå inte så tydligt på henne eftersom hon kan ha byxor ganska länge eftersom allt kasar ner på henne. Hon har ju verken rumpa eller höfter som håller något uppe.

Så jag har faktiskt chansat att lägga ut lite sommarklänningar på tradera också. Känns lite osäkert nu mitt i semestern men jag kan ju knappt vänta när det är sommarkläder precis. Går det så går det;-).

Nu får jag väl fundera lite på middag. Blir bara något snabbt och lätt idag. Stuvade makaroner går alltid hem och sen har jag köttbullar i frysen. Snabbt och enkelt:-)

2009/07/17

Hjälpt svärmor lite

Körde upp till svärmor i fm och hjälpte henne lite. Hon flyttade upp till grannhålan i helgen så hon har lite att pyssla med. Det är så svårt att veta var man ska börja när man är hos någon annan och inte själv varit med att packat. Fick iaf upp lite böcker. Alltid något.
Hon har flyttat från hus till en marklägenhet i länga. Måste kännas trångt att plötsligt ha grannarna enda upp på sig. Hennes ena granne klippte häcken och hjälpte även svärmor på sin sida. Men för att komma bak på baksidan var han tvungen att gå igenom sin lägenhet och sedan igenom henne. Det skulle kanske ha funnits en grind längst ner i trädgården och en liten stig eller något sådant. Hade nog varit mysigt.

Jag kan förstå henne att hon valde grannhålan eftersom där finns allt och det är nog ganska hyfsade förbindelser både med buss och tåg. Men jag har ändå svårt att förstå hur man vill flytta dit. Jag tror faktiskt att jag inte hade gjort det igen. Tråkigare håla finns nog inte. Men det är klar om jag nu hade fått ärva en rik okänd gammal moster eller något som hade haft ett fint hus så kanske;-). Men annars, nej tack. Jag trivs bra i min lilla håla även om här inte finns så mycket och här inte händer så mycket mer än 1 gång om året. Men jag sa iof att jag skulle aldrig flytta hit heller. Men då hade jag inte bott här innan och det har jag ju faktiskt gjort i den andra hålan.

Det kommer att kännas så konstigt varje gång man kör förbi hennes gamla hus. Det stämmer inte riktigt att hon inte bor där. Häromdagen stod där en bil och det var inte hennes. Undra om man vänjer sig vid det också? Kan fortfarande tycka att det är konstigt när man kör förbi vårt gamla hus ibland. Och det är över 3 år sedan vi flyttade därifrån.
Livet rullar på

2009/07/16

♥Vilken tur jag har som fick just dig♥

Samtal vid middagsbordet:
Jag: -Du ska ha dom nya byxorna när vi ska till Halmstad på onsdag
Molly: -Dom var fina. LillJohanna har ett sådant djur.
Här kom jag av mig lite och fick fråga igen vad hon sa:
- LillJohanna har ett sånt djur sa hon igen
Jag såg säkert ut som ett levande frågetecken. Och sen slog det mig:
- Nej Johanna har en HAMSTER inte en HALMSTAD.
Behöver jag säga mer om det♥

Hon ville ut och bada efter midda´n så hon gick och bytte om. Jag fick mig först ett härligt leende av henne:-).

Jag höll på att kissa på mig när hon kom med sina simglasögon som trycker ihop hela ansiktet på henne. Jag kommer att leva tills jag blir 100 så länge jag har denna härliga tjej hos mig eftersom ett skratt fölänger livet. ♥Vilken tur jag har som fick just dig♥

Och sen när vi stor i duschen efter att vi varit ute och badat sa hon bara helt apropå:
-Du är snäll mamma. Du får komma på mitt kalas.
Nu hör det till att hon fyller ju inte förren i slutet på oktober. Men det är bra att ha framförhållning;-).
Frågade henne om inte pappa fick komma
Nej det fick han inte. Han fick gå på pojkkalas sen.
Hos vem vet jag inte men så var utfallet iaf.
Kan man må så mycket bättre efter alla dessa härligheter hon haft för sig idag.
Tror knappast det faktiskt
♥Älskar dig av hela mitt hjärta snorpan♥

Jäkla skavsår

Dagens projekt.
Få in veden. Som tur är så var det inte riktigt så mycket som jag trodde.
Problemet är vad jag ska lägga på mitt jäkla skavsår som inte riktigt vill läka så det inte kommer skräp i det. Det har bara blivit värre och nu vätskas det och gör riktigt ont. Jag som hade planerat många kvällar med promenader. Jag trodde ju definitivt att det skulle vara läkt nu iaf.
Men jag vill ut och få undan veden. Hmm, vilka skor kan jag ha tross?
Blir kanske dagens första projekt att hitta skor som är ok;-)

2009/07/15

Shopping~Män v. Kvinnor

Tror faktiskt inte män ska gnälla när vi kvinnor är och handlar.
Jag kör Ö&B, Maxi coh Lidl på ca 2-3 timmar beroende hur mycket folk det är ute. Detta tycker han är lång tid.
Han och Leo skulle bara ner till ByggMax och handla virke till altanen. Dom körde vi 3 och lastade av nu. Nästan 3,5 timme på ett ställe.
Ja vad säger man;-)

Badkrukans vara eller icke vara

Gick ut nu i em för att bada. Vi höll oss dock till den lilla poolen. Och där kunde jag parkera mig i en brassestol för att sitta en LITEN stund. Och detta med tanke på vilken färg jag bruka anta. Och det blev bara en liten stund också innan jag flyttade in under äppleträdet. Men vad hjälpte det. Här sitter jag nu med en lätt grisskär ton. Det är så härligt att kunna vistas ute i solen;-)
Lilly var nog aldrig i poolen. Hon lekte mest runt om. Hämtade vatten och försökte hälla på en solande mamma bla. Grrr, busunge.
Hon tyckte även att hon skulle åka kana. Men en bar rumpa och en torr kana är ingen bra kombination om man vill att det ska går fort iaf. Hon vickade sig ner. Men hon sprang runt och skulle åka igen. Tycker hon skulle få blåsor eller något.
Efter några riktigt flickiga tjut doppade hon sig. Man kanske skulle kunna satsa på en filmkarriär till henne. Hon hade passat i alla dessa skräckfilmer som där är en brud som springer runt och skriker. Riktiga falsettskrik. Men hon är smartare än dom så jag får hitta en annan karriär som kan passa henne. Sen om hon kan försörja en fattig mamma och pappa hade ju inte varit helt fel;-) Jag är ganska imponerad över när små sitter på huk. Hela foten i backen och samtidigt nästan ha rumpan i också. Kan undra när man blir så baktung att det inte går längre. Molly kunde fortfarande göra det men hon fick riktigt balansera och ha händerna fram för att klara det. Jag tycker det ser skithäftigt ut.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails